USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Çavuşoğlu, Stoltenberg ile Kilis’i konuştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede Kilis’e yönelik roket saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye dileklerini ileten Stoltenberg, NATO’nun Türkiye ile...

Çavuşoğlu, Stoltenberg ile Kilis’i konuştu
10-05-2016 01:30
Google News
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü. Görüşmede Kilis’e yönelik roket saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye dileklerini ileten Stoltenberg, NATO’nun Türkiye ile dayanışma içerisinde olduğunu ifade etti.
Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye’ye ilişkin gelişmelerin ele alındığı Fikirdaş Ülkeler Dışişleri Bakanları toplantısı vesilesiyle Paris’te bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Türk tarafının talebi üzerine yapılan görüşmede, Suriye’den ülkeye yönelik tehditler ele alındı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Kilis’e yönelik roket saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye dileklerini ileterek ve NATO’nun Türkiye ile dayanışma içerisinde olduğunu vurguladı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ