USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çavuşoğlu'nu 60 motosikletli karşıladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu, Demre-Kumluca karayolunda 60 kişilik motosikletli grup karşıladı. - Anadolu Ajansı

Çavuşoğlu'nu 60 motosikletli karşıladı
05-03-2017 02:08
Google News

ANTALYA

Antalya'nın Kaş, Finike ve Demre ilçesindeki temaslarının ardından Kumluca ilçesine hareket eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu, Demre-Kumluca karayolunda 60 kişilik motosikletli grup karşıladı.

Bakan Çavuşoğlu, makam aracından inerek kendisini bayraklarla karşılayan motosikletli sporcularla bir süre konuştu. Kask takarak, Ali Ekber Ekici'nin kullandığı motosiklete binen Çavuşoğlu, halka hitap edeceği Cumhuriyet Meydanı'na gitti.

Burada da meşaleler ile karşılanan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, vatandaşın neden "Evet" demesi gerektiğini anlattı.

Yeni cumhurbaşkanlığı sisteminde, cumhurbaşkanı çok başarılı olsa bile iki dönem görev alabileceğini dile getiren Çavuşoğlu, dünyada ve Türkiye'de gerçekleri vatandaşın anlatmasını istedi.

"Hainlere nefes aldırmayacağız"

Hainler "Hayır" için çalışırken kendilerinin "Evet" için çalışacağını belirten Çavuşoğlu, "Kandil'deki şerefsizleri sevindirmemek için ne diyeceğiz? FETÖ'cü hainleri yargının önüne getirip hesap sormak için ne diyeceğiz? Onların içeride ve dışarıda peşini bırakmıyoruz, yurt dışında da ensesindeyiz. Her gün bir ülkede derneklerini, okullarını kapatıp devralıyoruz. Maarif Vakfımız o okulları devralmaya başladı. Nefes aldırmayacağız bu hainlere, bu şerefsizlere nefes aldırmayacağız. Bunlardan hesabını soracağız." diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ