USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Cardozo ve Douglas antrenmana katıldı

Trabzonspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. İzinli olan Cardozo ile takım aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Douglas da Trabzon’a dönerek antrenmanlara başladı. Ziraat Türkiye...

Cardozo ve Douglas antrenmana katıldı
13-01-2016 21:16
Google News
Trabzonspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. İzinli olan Cardozo ile takım aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Douglas da Trabzon’a dönerek antrenmanlara başladı.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanaspor 4-1 mağlup eden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan çalışmaya bir süredir izinli olan ve tedavisini ülkesinde sürdüren Cardozo ile takım aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Douglas bu akşam gerçekleştirilen antrenmanda yer aldılar.
Adanaspor maçında forma giyen oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına giderken, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından yarı saha da çift kale maç yaptı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ