USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Canpark AVM, hava temizleme sistemi ile virüslere karşı güvenli alışveriş sunuyor

Canpark AVM Genel Müdürü Alp Atilla "Pandemi sürecinin başlangıcı olan mart ayından bu yana alışveriş merkezimizi...

Canpark AVM, hava temizleme sistemi ile virüslere karşı güvenli alışveriş sunuyor
06-01-2021 12:20
Google News

Canpark AVM, ortamdaki havayı temizleyen yeni HyCanx Hepa+UVC Yüksek Teknolojili Hava Temizleme Sistemi ile müşterilerine yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde güvenli alışveriş olanağı sunuyor.

Canpark AVM Genel Müdürü Alp Atilla, yaptığı açıklamada, pandemi sürecinin başlangıcı olan mart ayından bu yana alışveriş merkezini ziyaret eden misafirlerinin, personel ve mağazalarda çalışanların güvenliğini sağlamak adına Bakanlığın yayımlamış olduğu bütün genelgeyi uygulamaya başladıklarını söyledi.

Periyodik olarak yürüyen merdivenlerin temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi gibi AVM içindeki önemli alanların temizlendiğini ifade eden Atilla, AVM içindeki teması en aza indirebilmek için AVM'ye sınırlı sayıda kişi aldıklarını bildirdi.

Atilla, "Alışveriş merkezimizin girişinde ateş ölçerlerimiz var. Ateşi yüksek olanlar varsa AVM'ye giremiyor. Kapasitemizi aşmamak adına belli sayıdaki ziyaretçi sayısı aşılmadan AVM'yi kapatıyoruz ve AVM'nin boşalmasını bekliyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri de zaman zaman bizleri denetliyor." şeklinde konuştu.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ