USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

CANLI İZLE TV8: Romanya Türkiye maçı canlı skor maç kaç kaç ?

A Milli Takımımız bu akşam Romanya ile hazırlık maçında deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşma ile ilgili tüm bilgiler ve Romanya Türkiye maçını Tv8'den canlı izleme imkanı bu haberimizde olacak. İşte detaylar...

CANLI İZLE TV8: Romanya Türkiye maçı canlı skor maç kaç kaç ?
10-11-2017 01:32
Google News

Romanya Türkiye hazırlık maçını bu haberimiz üzerinden TV8'den canlı izleyebilirsiniz. Bu akşam saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz hakem Tiago Martins yönetecek.Bu özel maç öncesinde iki takım hakkında tüm bilgiler ve maçı canlı izleme imkanı bu haberde yer alacak. İşte ayrıntılar...

İlk 11'ler belli oldu

ROMANYA: Tataruşanu, Balaşa, Grigore, C.Moti, Toşca, Marin, Stanciu, Baluta, Budescu, Tanase, Andone
TEKNİK DİREKTÖR: Cosmin Contra

TÜRKİYE: Harun, Ozan, Serdar, Çağlar, Atila, Okay, Selçuk, Yusuf, Oğuzhan, Hakan, Cenk.
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

 

İşte A Milli Takım'ın aday kadrosu:

Kaleciler: Harun Tekin, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan

Defans: Kaan Ayhan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Yunus Mallı, Arda Turan, Volkan Şen

Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Mevlüt Erdinç

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ A Milliler, Romanya maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Takım, yarın akşam Cluj kentinde Romanya ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarını, Dr. Constantin Radulescu Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yönetiminde akşam saatlerinde gerçekleştirilen çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık tutuldu. Ayak bileğindeki sakatlığı devam eden Kaan Ayhan, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde kendisi için hazırlanan özel egzersiz ve tedavi programını uyguladı.

A millilerin antrenmanını TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı ve Ali Dürüst ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da izledi.

Lucescu: "Avrupa'da hiçbir ülkede Türkiye'deki kadar yabancı oynamıyor"

A Mili Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Avrupa'da hiçbir ülkede Türkiye'deki kadar yabancı oyuncunun oynamadığını söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, deplasmanda Romanya ile oynanacak özel maç öncesi düzenlenen basın toplantısında futbolculardan Hakan Çalhanoğlu ile birlikte önemli açıklamalarda bulundu.
Lucescu, verdiği bir röportajda, "Doğu ülkelerinde yabancı sınırı olmalı" sözleriyle ilgili "Batı Avrupa ve Doğu Avrupa ülkeleri olarak söyledim. Romanya gibi, Rusya gibi, Yunanistan gibi ülkeler Doğu Avrupa ülkesi bunlar. Ben yarın akşam bir maç oynayacağımız düşünüyordum. Eğer sürekli geçmişteki yaptığım röportajları konuşacaksak hata yapmış oluruz" dedi.

"Türkiye, gençlere en az şans veren ülke"

Türkiye Ligi'nin ortalama 29-30 yaş olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Türkiye, Avrupa'da gençlere en az şans veren ülke. Avrupa'da hiçbir ülkede, Türkiye'deki kadar yabancı oynamıyor. Bu şekilde mücadeleci bir milli takım kurmayı nasıl başarabilirim? Yabancı-yerli sayısı kağıt üzerinde yüzde 50-50 ama sahada yüzde 85-15 oluyor. Ben yabancı oyuncuya karşıyım demedim, olduğu gibi kalmasından yanayım. Ama milli takımdaki oyunculara daha fazla fırsat verilmesini talep ettim" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun "Takımda gençleşme olacak mı? sorusuna ise Rumen hoca şöyle cevap verdi:
"Değerli Türk futbolcuların hiçbiri için, 'Artık çağırmayacağım' demedim. İyi futbol oynayan oyuncular, 35-36 yaşında bile oynayabilir. Kulüplerin yapamadığı, oynatamadığı gençleri ben oynatmak istiyorum. Kendi kulüplerinde bulamadıkları şansı vererek onları yukarı taşımak istiyorum."

Hakan Çalhanoğlu: "Dünya Kupası'na katılamadığımız için üzgünüm"

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ise kendini çok iyi hissettiğini belirterek, Milan'da forma giydiği için mutlu olduğunu söyledi. Çalhanoğlu, Dünya Kupası'na katılamadıkları için üzgün olduklarını da vurgulayarak, "Önümüzdeki turnuvalara bakacağız. Kendimizi geliştireceğiz. Sayın Lucescu ile beraber yeni bir döneme başladık. Hocamız sağ olsun çok çaba gösteriyor. Video analizlerle hatalarımızı gösteriyor. Detaylara dikkat çekiyor. Ofansif futbolu seven bir hoca. 10 numara veya 8 numara fark etmez. Hocamın sözlerine saygı duyuyorum. Benden çok daha tecrübeli bir isim. Hocalar hangi görevi verirse onu yapmam lazım" açıklamalarında bulundu.

Milli Takım, Romanya'ya gitti

Romanya ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Futbol Takımı, Sabiha Gökçen'den kalkan özel uçakla Romanya'ya gitti.

Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını tamamlayan A Milli Futbol Takımı, Romanya ile oynanacak olan özel maç için sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Romanya'ya gitti. Kafilede Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst de yer aldı. Cluj'a gidecek olan A Milli Futbol Takımı, ardından kamp yapacağı otele yerleşecek. Akşam saatlerinde Mircea Lucescu'nun düzenleyeceği basın toplantısının ardından, son antrenman yapılacak ve Romanya maçının hazırlıkları tamamlanacak.

Tolga Ciğerci aday kadrodan çıkarıldı

Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada, sol ayak tabanında yaralanma meydana gelen sarı-kırmızılı oyuncu Tolga Ciğerci, A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk maçları aday kadrosundan çıkarıldı.
A Milli Takım'ın Riva'daki kampında sağlık heyetinin yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda Tolga'nın iyileşme sürecinin kamp dönemini aşacağı öngörülerek, futbolcunun tedavisini kulübünde sürdürmesi uygun bulundu.

 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ