USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Canikli’den fındık açıklaması

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, fındık fiyatlarıyla ilgili, “Fiyatlar yükselecek, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük” dedi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun’un Bulancak ilçesinde katıldığı...

Canikli’den fındık açıklaması
07-07-2016 01:47
Google News
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, fındık fiyatlarıyla ilgili, “Fiyatlar yükselecek, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük” dedi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun’un Bulancak ilçesinde katıldığı bayramlaşma programında fındık fiyatları hakkında konuştu. Fiyatların neden düştüğünü ve nasıl yükseleceğini açıklayan Canikli, “Fiyatlar yükselecek hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Neden, çünkü rekolte çok düşük. Bakanlığımız resmi olarak açıklayacak. Bazıları bu durumu kullanarak, geçmişte olduğu gibi birileri fiyatları aşağıya çekmek için her zaman olduğu gibi uğraşıyor. Onların kim olduğunu söylemeyelim ama onlarda fırsat vermeyeceğiz onu da söyleyelim. Hatırlatmak için söylüyorum 2002’de fındığın fiyatı 2 buçuk liraydı, 90 cent’ti bugün 8, 9 lira beğenmiyoruz ama kaç dolara geliyor 2 buçuk 3 dolara geliyor” dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ