USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Caner Erkin ve Asena Erkin boşandı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, eşi Asena Erkin'den boşandı. Adliyeden beraber ayrılan çift gazetecilere, "Kahvaltıya gidiyoruz. Gelecek misiniz?" dedi.

Caner Erkin ve Asena Erkin boşandı
29-01-2016 20:04
Google News

Uzun zamandır magazin dünyasını meşgul eden Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin, İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma sonrası boşandı. Adliyeye beraber gelen çiftin boşanma davası beş dakika sürdü. Adliyeden beraber ayrılan Caner Erkin ile Asena Erkin, basın mensuplarının sorusu üzerine, "Kahvaltıya gidiyoruz. Gelecek misiniz" diye sordu. Bu sırada Asena Erkin, gazetecilere ilginç mimikler yaptı. Asena Erkin'in neşeli hali dikkat çekerken, çift daha sonra adliyeden ayrıldı.

CANER ERKİN'DEN İLK AÇIKLAMA

Eşinden boşanan Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, yazılı bir açıklama yaptı.

Caner, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün itibarıyla Asena Erkin’le aramızdaki evlilik sona ermiştir. Hayatın akışı içinde yaşanan bu durumla ilgili olarak, çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edeceğini kamuoyuyla paylaşmak isterim. Bu sebeple, konuyla gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, Asena, oğlumuz Çınar ve şahsımla ilgili spekülatif, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını önemle rica ederim” ifadelerini kullandı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ