USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Çanakkale’de feribot kuyruğu devam ediyor

Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Çanakkale Boğazı’na takıldı. Dün gece geç saatlerde başlayan araç kuyruğu şuan itibariyle devam ediyor. 7 kilometreyi bulan kuyruk sıcak havanın da etkisiyle çekilmez bir...

Çanakkale’de feribot kuyruğu devam ediyor
02-07-2016 21:36
Google News
Marmara ve Trakya bölgesinden Ege’ye geçmek isteyen tatilciler, Çanakkale Boğazı’na takıldı. Dün gece geç saatlerde başlayan araç kuyruğu şuan itibariyle devam ediyor. 7 kilometreyi bulan kuyruk sıcak havanın da etkisiyle çekilmez bir hal alıyor.
Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, Ege ve Akdeniz bölgesine geçmek için Çanakkale’ye geldiler. Gelibolu-Lapseki, Gelibolu-Çardak, Eceabat-Çanakkale ve Kilitbahir-Çanakkale hatlarını kullanan tatilciler, Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçerken uzun arabalı feribot kuyruklarına takıldılar.
İstanbul’dan Kilitbahir bölgesine kendi araçlarıyla 5 saatte geldiklerini ifade eden vatandaşlar, yaklaşık 3-4 saattir kuyrukta beklediklerini söylediler. 7 kilometreyi bulan araç kuyruğunun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ