USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında kırmızı bülten

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında karara bağlanan davada, firari oldukları için dosyaları ayrılan eski genel yayın yönetmeni Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.

Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında kırmızı bülten
16-10-2018 20:27
Google News

Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının terör örgütü üyeliğinden yargılandığı davanın 25 Nisan'da karara bağlanmasının ardından ifadeleri alınamadığı için dosyaları ayrılan Can Dündar ve İlhan Tanır hakkındaki dosyanın görülmesine başlandı. İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanıklardan katılan olmazken cumhuriyet savcısı, ifadeleri alınamayan sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında kırmızı bülten çıkarılmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme heyeti, hakkında yakalama emri olan sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır hakkında ifadeleri alınamadığı gerekçesiyle kırmızı bülten çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
Öte yandan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada sanık olarak yargılanan Can Dündar hakkında gıyabi tutuklama kararı ve kırmızı bülten çıkarılmasına karar verilmişti.
Davanın geçmişi

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ