USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çalımbay: Bu maç çok önemliydi!

Kasımpaşa teknik direktörü rıza çalımbay, “bizim için bu maç çok önemliydi, çünkü uzun zamandır galip gelemiyorduk. eksiklerimiz vardı, sakatlıklarımız vardı,.

Çalımbay: Bu maç çok önemliydi!
20-02-2016 19:02
Google News

Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa, Eskişehirspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Rıza Çalımbay müsabakayı değerlendirdi.
İki takım için de zor bir maç olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan deneyimli çalıştırıcı, "Özellikle Eskişehirspor 3-4 haftadır bir çıkıştaydı. Gerçekten çok inanılmaz bir şekilde mücadele ettiler, biz de çok iyi mücadele ettik. Bizim için bu maç çok önemliydi, çünkü uzun zamandır galip gelemiyorduk. Eksiklerimiz vardı, sakatlıklarımız vardı, cezalı oyuncularımız vardı... Ne olursa olsun bugün galip gelmemiz gerekiyordu. Çok güzel bir avantaj da yakaladık, 2-0 öne geçtik. İkinci yarıda da çok iyi pozisyonlar yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Ama bugün bizim için galibiyet çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar herkes çok iyi mücadele etti. Eğer üzerimizdeki o gerginlik olmasaydı belki de daha rahat bir maç olacaktı. Her şeye rağmen galip gelmemiz önemliydi ve arkadaşlarımızın mücadelesinden de memnunum. Artık sakat ve cezalı arkadaşlarımızda geldikten sonra inşallah hedeflediğimiz yere gideceğiz. İlk yarıda gösterdiğimiz istikrarı bundan sonra da göstermek için çaba sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ