USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Çakma polisten garip açıklama: Sevdiğim için yaptım

İstanbul Maltepe’de polis yeleği, kelepçe, telsiz gibi polis eşyaları ile yakalanan şahsın savunması şaşırttı. Şüpheli, sevdiği için polis kılığına girdiğini söyledi. Maltepe Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı ekiplerin durumundan...

Çakma polisten garip açıklama: Sevdiğim için yaptım
23-03-2016 17:10
Google News
İstanbul Maltepe’de polis yeleği, kelepçe, telsiz gibi polis eşyaları ile yakalanan şahsın savunması şaşırttı. Şüpheli, sevdiği için polis kılığına girdiğini söyledi.
Maltepe Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı ekiplerin durumundan şüphelenerek durdukları bir araçta yaptıkları aramada bir adet pompalı tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi çıktı. Araç ve şahıs üzerinde yapılan incelemeyi derinleştiren ekipler, yaptıkları detaylı aramada polis yeleği, polis kanallarını dinleyebilen bir telsiz, kelepçe, elektro şok cihazı buldu. Yapılan aramalarda araçta ’çakar’ diye tabir edilen polis lambaları ve anons etmek için megafon ve siren takılı olduğu anlaşıldı. Ercan Ö. isimli şahsın kullandığı araçta bulunan çakar ve sireni gören polis ekipleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Gözaltına alınan Ercan Ö. isimli şahsın başka suçlardan sabıkası olduğu anlaşılırken, şahsın emniyetteki sorgusunda, ’Sahte polis kimliğine neden girdin" sorusuna, “Sevdiğim için yapıyorum” cevabını verdiği öğrenildi. Zanlı işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ