USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Bursaspor'dan Volkan Şen açıklaması!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Süper Kupa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Giden oyunculara ve futbolcularına talip olan kulüplere yönelik sert ifadeler kullanan Bölükbaşı, Volkan Şen için Galatasaray'dan kendilerine bir teklif gelmediğini de açıkl

Bursaspor'dan Volkan Şen açıklaması!
09-08-2015 05:33
Google News

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Süper Kupa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Giden oyunculara ve futbolcularına talip olan kulüplere yönelik sert ifadeler kullanan Bölükbaşı, Volkan Şen için Galatasaray'dan kendilerine bir teklif gelmediğini de açıkladı.

Kupayı kazanan Galatasaray'ı tebrik eden Bölükbaşı, 'Bu kupayı almak istiyorduk. Daha iyi çalışacağız. İyi transferler yapacağız. Bursaspor her zaman zirveye oynayacak. Bundan her zaman emin olun. Eksiklerimizi biliyoruz. İnşallah iyi olacağız' dedi.

'VOLKAN 2018'E KADAR BİZDE'

Volkan Şen için Galatasaray'dan kendilerine bir teklif gelmediğini söyleyen Bölükbaşı, 'Volkan arkadaşımız bu maçta oynamayacağını söyledi. 2018'e kadar sözleşmeli futbolumuz. 2018'e kadar bizde kalacak' ifadelerini kullandı.

'BASIN G.SARAY'A KUPAYI VERMİŞTİ ZATEN...'

'Bursaspor'un hedefleri nelerdir?' sorusunu sitemkar ifadelerle yanıtlayan Recep Bölükbaşı, 'Giden arkadaşlarımız performans olarak iyi oyunculardı. Ama giderken bize sormadılar. Türkiye'de futbol bu. Kulüpler de etik davranmıyorlar. Ne kadar bağırsak, konuşsak söylersek boş. Kimse Türk futbolu neden yerlerde demesin. Sanırım dün zaten İstanbul basını Galatasaray'a kupayı vermişti' diye konuştu.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ