USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'den İHA'ya 2 ödül

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından geleneksel olarak düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllerini düzenlenen törenle aldı. İhlas Haber Ajansı da 2 ödüle layık görüldü.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti'den İHA'ya 2 ödül
17-04-2019 01:27
Google News

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen “BGC 2018 Başarı Ödülleri Yarışması” geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden iki gazeteci Oktay Kayalar ve Mehmet İnceoğlu adına düzenlendi.

Yarışmaya 163 eser katılırken, 7 kişilik juri toplam 15 başarı ve 14 mansiyon ödülü verdi. İhlas Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürlüğünde Abdullah Çibir '4 yaşındaki Bedirhan firarda' isimi haberi ile televizyon haberi kategorisinde başarı ödülü alırken, Ali Erdem ise 'Hiç evlenmedi, 30 yıldır dağda tek başına yaşıyor' isimli fotoğrafıyla mansiyon ödülü kazandı.

Törenden önce açılışı yapılan Nilüfer Sahnesi'nde yapılan ödül törenine, Bursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkan Hayri Türkyılmaz, Basın İlan Kurumu Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı'nın yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ