USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Burada bir hata varsa sorun bendedir'

Süper Ligi'nin 24. haftasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Burada bir hata varsa sorun bendedir. Oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak için mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi. - Anadolu Ajansı

'Burada bir hata varsa sorun bendedir'
12-03-2017 01:12
Google News

GAZİANTEP

Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak istedikleri bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzüntülü olduğunu söyledi.

Pozisyonlara girdiklerini ama yedikleri golden sonra istediklerini yapamadıklarını anlatan Uygun, oyun sistemlerini değiştirmelerine rağmen başarılı olamadıklarını vurguladı.

Oyuncularına güvendiğini dile getiren Uygun, şunları kaydetti:

"Burada bir hata varsa sorun bendedir. Oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bursaspor maçında hakem yüzünden yenildik. Onun stresini henüz atamadık. Bu haksızlığa gerekli tepkiyi şehir olarak veremedik. Benim elimde sihirli değnek yok. Geçen haftaki şoku üzerimizden atamadık. Bursaspor maçında galibiyet bekliyordum açıkçası. Sonuçta olmadı. Şimdi Kayseri'ye gideceğiz. İnşallah orada Kayserispor'u yenip yolumuza devam edeceğiz. Buraya inanarak geldim. Şimdiye kadar 6 takım aldım. Allah'a şükür hepsini de kurtardım. Bizim inandığımız kadar inanmayanlar düşünsün."

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş de deplasmanda kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Son oynadıkları 2 maçın da ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen takımlarla olduğunu aktaran Özdeş, "Biz de kazanmak istiyorduk. Bugün takım oyunu oynadık. Bizim için önemli bir 3 puandı. 5. sıraya yaklaştık. Kalan maçlarında Gaziantepspor'a başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Kerem Kocalar,Özkan Beyer

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ