USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bugün-yarın Sofiane Feghouli

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bu sezonun ilk yarısı için son transferini de tamamladı... Son olarak Ozan Tufan ve Volkan Şen'e imza attıran sarı-lacivertliler, Pereira'nın çok istediği sağ kanat için de Valencia'nın sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghoul

Bugün-yarın Sofiane Feghouli
17-08-2015 11:03
Google News

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bu sezonun ilk yarısı için son transferini de tamamladı...

Son olarak Ozan Tufan ve Volkan Şen'e imza attıran sarı-lacivertliler, Pereira'nın çok istediği sağ kanat için de Valencia'nın sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli ile her konuda anlaştı.

25 yaşındaki Cezayirli yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli oyuncunun kulübü Valencia ile de 10 milyon Euro'ya el sıkıştı.

BUGÜN-YARIN AÇIKLANACAK

Tarafların bonservisin ödeme planı konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü ve bu konuya da noktanın kısa sürede konulacağı ifade edildi.

Sportif Direktör Giuiliano Terraneo'nun konuyu bugün yarın bitireceği ve Fenerbahçe'nin bu transferi hafta içerisinde açıklayacağı gelen haberler arasında...

Cezayirli oyuncu imza attığında Fenerbahçe'nin bu sezonki 11. transferi olacak. Sarı-lacivertliler 14 oyuncu ile yollarını ayırdı. Stoch ise ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ