USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Bu terör örgütleri gün gelecek size de zarar verecek'

Başbakan Binali Yıldırım, "Almanya, Hollanda terör örgütlerine kucak açmış. Bu terör örgütleri gün gelecek sizi de sokacak, size de zarar verecek" dedi. - Anadolu Ajansı

'Bu terör örgütleri gün gelecek size de zarar verecek'
19-03-2017 18:47
Google News

ERZİNCAN

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Bizde doğu, batı, kuzey, güney yok. Yakın yok, uzak yok. 780 bin kilometrekare vatan toprağı var, tek Türkiye var. Onlar Gezi olaylarıyla ülkeyi karıştırmaya çalıştılar biz eser ürettik.
Onlar 15 Temmuz'da ülkeyi işgale çalışırlar, biz hem onları püskürtür hem ülkemize hizmet ederiz. Onlar hep 'hayır' dedi biz 'evet' dedik. Onlar bugün de 'hayır' diyor."

"16 Nisan milli iradenin şaha kalktığı gün olacaktır"

Yıldırım, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getireceğiz, Türkiye'de kalkınmanın önünü açacağız. Bugüne kadar milletin seçtiği hiçbir hükümeti rahat bırakmadılar. Milletin gücünü paylaşmaya çalıştılar Halkın seçtiğinden niye rahatsız oluyorsunuz. Çekilin artık milli iradenin önünden. 16 Nisan milli iradenin şaha kalktığı gün olacaktır. Patronun millet olduğu yerde diktatörlük olmaz." diye konuştu.

"Tek adam yönetimi arıyorsa sayın Kılıçdaroğlu aynaya baksın"

Yıldırım Şöyle devam etti:

"Tek adam yönetimi arıyorsa sayın Kılıçdaroğlu aynaya baksın. Anayasa değişikliğiyle milletvekili sayısını 600'e çıkarıyoruz. Bunu nüfus arttığı için yapıyoruz. Kılıçdaroğlu 10 tane şey söylüyor, 9'u yalan, biri şüpheli. 600'den (milletvekili) niye rahatsız oluyorsun ey CHP? Güçlü hükümet dönemini başlatıyoruz. Seçim bitince hükümet belli oluyor. 5 yıl sonra beğenmezseniz değiştiriyorsunuz. Darbelere, tuzaklara, tezgahlara artık geçit yok. Sistem, terörle mücadelede elimizi daha da güçlendirecek."

"Bu terör örgütleri gün gelecek size de zarar verecek"

Başbakan Binali Yıldırım, "Almanya, Hollanda terör örgütlerine kucak açmış. Bu terör örgütleri gün gelecek sizi de sokacak, size de zarar verecek" dedi.

23 ilimizde cazibe programı başlattık. 10 yıl içinde 100 milyar lira yatırım yapacağız. 400 bin vatandaşımız yararlanacak

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ