USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bu rezaletin benzeri yok!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz “2014'te Mansur Yavaş'ın itirazı ile İstanbul seçimleri arasında benzerlik yok. Şu anda elimde CHP'nin ileri sürdüğü gerekçeler var. Arkadaşlar, bir tane somut hadiseden bahsedilmiyor” dedi.

Bu rezaletin benzeri yok!
03-05-2019 10:52
Google News

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkezde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul seçimlerinin iptali ve yenilenmesine yönelik yaptıkları olağanüstü itirazda gelinen son süreci değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Yavuz, özetle şunları söyledi:

YSK'NIN KARARINI BEKLİYORUZ
CHP'ye seslendik. ‘Bu size yaramıştır diye sesinizi çıkarmazsanız, örtmeye çalışırsanız hatta daha öte maniple etmeye çalışırsanız bu gelecekte sizi de vurur. Bu doğru değil, Türkiye'nin ikinci partisine bu yakışmaz, gelin bu süreci hep birlikte arındıralım' dedik. YSK'ya olağanüstü itirazda bulunduk. Ara kararlarla birlikte yapılan araştırmalar bize gösterdi ki, baştan beri ne ileri sürdüysek, bunların hepsi doğru çıkıyor. Şimdi YSK'nin kararını beklemeye geçtik.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ