USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Bu kez yürüyerek hastaneye geldi

Eskişehir’de yedinci kattaki evlerinin penceresinden düşerken bir temizlik işçisi tarafından tutularak kurtarılan ve her iki uyluk kemiğinde kırıkları olan Ecrin Esen, sağlığına kavuştuğu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ni bu kez yürüyerek ziya

Bu kez yürüyerek hastaneye geldi
11-02-2015 16:54
Google News

Eskişehir’de yedinci kattaki evlerinin penceresinden düşerken bir temizlik işçisi tarafından tutularak kurtarılan ve her iki uyluk kemiğinde kırıkları olan Ecrin Esen, sağlığına kavuştuğu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ni bu kez yürüyerek ziyaret etti.
Ecrin Esen, ESOGÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ulukan İnan tarafından ameliyata alınmış ve bir hafta sonra hastaneden taburcu edilmişti. 9 Aralık 2014’te bacağında alçılarla taburcu edilen ve belirli aralıklarla bölüm doktorları tarafından kontrol edilen Ecrin’in alçıları Ocak ayında alınmıştı. Ecrin Esen’in ailesi ziyaret sırasında Doç. Dr. Ulukan İnan ve diğer hastane personeline Ecrin’in sağlığına kavuşmasındaki katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ