USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Bu defa kadınlar alenen şiddet uyguladı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla illegal yürüyüşle eylemde bulunmak isteyen grup, kendilerine izin vermeyen polise ellerine geçirdikleri tahta ve pankartlarla saldırdı. Arbede sırasında bazı polislerin kalkanları kırılı

Bu defa kadınlar alenen şiddet uyguladı
08-03-2015 22:07
Google News
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla illegal yürüyüşle eylemde bulunmak isteyen grup, kendilerine izin vermeyen polise ellerine geçirdikleri tahta ve pankartlarla saldırdı.
Arbede sırasında bazı polislerin kalkanları kırılırken, göstericiler polis kalkanlarıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kendilerini “Emekçi Kadınlar” olarak adlandıran bir grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmak istedi. Galatasaray Lisesi önünde toplanarak Taksim Meydanı’na yürümek isteyen grup, Fransız Konsolosluğu önünde polis engeliyle karşılaştı. Buna rağmen yürümekte ısrar eden göstericiler ile polis arasında arbede çıktı. Bazı göstericiler ellerindeki bayrak ve dövizlerin sopalarıyla polise saldırdı. Arbede sırasında bazı polislerin kalkanları kırılırken, göstericiler polisin kalkanlarıyla itilerek bölgeden uzaklaştırıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ