USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Brunson çifti, duruşma salonunda bakışıp dua etti

FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla 35 yıl hapis istemiyle yargılanan ABD'li Rahip Andrew Craig Brunson, bugün görülen 4. duruşmada eşi Norine Brunson'la göz göze geldi. Brunson çifti ellerini kalplerine götürerek dua ederken, Rahip Brunson'un gözya

Brunson çifti, duruşma salonunda bakışıp dua etti
12-10-2018 18:27
Google News

Türkiye ile ABD arasında krize neden olan ABD'li Rahip Andrew Craig Brunson'un Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde bugün görülen 4. duruşmasında az önce ara verildi. Brunson'ın eşi Norine Brunson, ABD Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier, bazı din adamları ile çok sayıda kişinin katıldığı duruşma, 1.5 saatli gecikme ile saat 11.30'da kimlik tespiti ile başladı.

Duruşma salonunda duygusal anlar

ABD'li Rahip Andrew Craig Brunson, duruşma salonunda eşi Norine Brunson'la göz göze gelip bir süre bakıştılar. Daha sonra Brunson çifti ellerini kalplerine götürerek dua eti. Duygusal anlar yaşayan Rahip Brunson'un gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

Duruşmada tanık ifadeleri alındı. Tekerlekli sandalyesinde duruşmaya katılan tanık, aynı zamanda milli tenisçi olan Büşra Fatma Ün, Rahip Brunson'ı tanımadığını söyledi. Brunson'la ortak tanıdıkları olduğu öğrenilen Büşra Fatma Ün, mahkeme başkanının, Kobani'den gelen PKK'lıların çatışma bölgesinden geldiği ve tedavi edildiği yönündeki sorusuna, "İlk defa duydum" cevabını verdi.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ