USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Brüksel’deki saldırıları kınadı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel’de meydana gelen terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek, Belçika halkına taziyelerini sunduğunu söyledi. AK Parti grup toplantısında konuşan Davutoğlu, milletin ideallerini savunan AK Parti’nin...

Brüksel’deki saldırıları kınadı
22-03-2016 14:27
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel’de meydana gelen terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek, Belçika halkına taziyelerini sunduğunu söyledi.
AK Parti grup toplantısında konuşan Davutoğlu, milletin ideallerini savunan AK Parti’nin daima var olacağını belirterek; "Biz 7 düvele karşı istikbalimizi savunmuştuk. Bu sabah Brüksel’de meydana gelen saldırıyı lanetliyoruz. Belçika halkına taziyelerimi sunuyorum. Geçen hafta Brüksel’deydik. Her türlü teröre karşı bütün insanlığı birlikte davranmaya davet ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bir çok terör grubu ülkemizi hedef almış bulunuyor. Adları farklı olsa da aynı talimatla hareket ediyor. Karşıymış gibi görünün örgütler bize karşı toplanıyor. Peşpeşe gelen bu saldırılar nasıl çalıştıklarını gösteriyor" dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ