USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Breastanbul 2018 meme kanseri uzmanlarını bir araya getirdi

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası İstanbul Meme Kanseri Konferansı'na (BREASTANBUL 2018) dünyanın önde gelen hekimleri katılım gösterdi. Konferansta meme kanseri tedavisindeki en ileri gelişmeler de paylaşıldı.

Breastanbul 2018 meme kanseri uzmanlarını bir araya getirdi
13-10-2018 20:32
Google News

İstanbul'da 11-13 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen '3. Uluslararası İstanbul Meme Kanseri Konferansı'na (BREASTANBUL 2018), dünyanın meme kanseri tanı ve tedavisi konusunda önde gelen, bilimsel araştırmaları olan çeşitli branşlardan hekimler katılıyor. Prof. Dr. Cihan Uras'ın kongre eş başkanlığını yaptığı konferansa, hekimlerin yanı sıra hemşireler de katılım gösteriyor.

Meme kanseri tedavisindeki en ileri gelişmelerin paylaşıldığı konferansta konuşan Prof. Dr. Cihan Uras, “Meme kanserindeki tanı ve tedavilerin konuşulduğu Uluslararası Breastanbul Konferansı'na başladık. Breastanbul markasını artık bütün dünyada bilinen bir marka haline getirdik. Bu yıl 3.'sünü gerçekleştiriyoruz. Geleneksel olarak da her 2 yıl da bir Breastanbul Meme Kanseri Konferansı'nı gerçekleştiriyoruz. İlk başladığımızda yabancıların bilmediği bir markayken, bugün Breastanbul tüm dünyada bilinen bir marka haline geldi. Bu hem ülkemizdeki meme bilimi adına hem de ülkemiz adına gerçekten onur verici bir tablo. Bu açıdan çok mutluyuz. Her yeni toplantımızda katılımın arttığını görüyoruz. Bu da bizi gururlandırıyor. Bu toplantıya da yabancı konuklarımızın katılımı oldukça iyiydi. Bu toplantıyı tercih ediyor olmaları bizi gururlandırdı. Bu toplantıda meme kanserindeki tanı ve tedavisindeki bütün yenilikler üç ayrı salonda konuşuldu. Burada hem meme kanserinin tanı yöntemleri tartışıldı, hem cerrahi tedavisi tartışıldı, radyoterapideki yenilikler yine burada tartışıldı. Birçok konuşmacı buraya yapmış oldukları çalışmalarını getirdiler. Dünya'da meme kanserindeki yeniliklerin sunulduğu Breastanbul'u da dünyada bilinen, meme kanserinin tanı ve tedavisinde bütün yeniliklerin tartışıldığı bir marka haline getirmeyi başarabildik. Bu ülkemiz adına onur verici bir durum. Özellikle çevre ülkelerdeki meme biliminde çalışan meslektaşlarımız, çok daha uzak yere gitmek yerine iki yılda bir Breastanbul'a gelerek, bu toplantılara katılarak meme bilimindeki yenilikleri öğrenme fırsatı elde ediyorlar. Hem de kendi yapmış oldukları çalışmaları yine bu konferansta sunarak meme bilimine ciddi katkıda bulunuyorlar. Bu açıdan çok mutluyuz. 2020'de bu konferansın dördüncüsünü gerçekleştireceğiz. Yine orada daha fazla ilginin olacağını ümit etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ