USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Çevre-Hayat

'Boncuk'u tedavi ettirmek için bin kilometre yol katettiler

Çankırı'da yaşayan Uzun ailesi, beyninde tümör tespit edilen kedileri Boncuk'u sağlığına kavuşturmak için kilometrelerce yol katetti. - Anadolu Ajansı

'Boncuk'u tedavi ettirmek için bin kilometre yol katettiler
26-01-2017 18:47
Google News

ÇANKIRI

Çankırı'da, yaklaşık 9 yıl önce yavruyken sokakta bulup sahiplendikleri ve "Boncuk" ismini verdikleri kedinin ayağında güç kaybı oluştuğunu fark eden Uzun ailesi, kentte tedavi ettiremedikleri hayvanı önce Ankara'ya, daha sonra da Kırıkkale'ye götürdü.

Evli ve 1 çocuk annesi Dilek Uzun (55), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boncuk'un 2 ay önce rahatsızlandığını söyledi.

Kedinin ayağı düzelmeyince yine Ankara'ya gittiklerini ifade eden Uzun, burada çözüm bulamayınca Çankırı Belediyesi veteriner hekiminin aracılığıyla Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile irtibata geçtiklerini belirtti.

Uzun, "Aradan geçen zamana rağmen şikayetlerimiz devam ediyordu. Kırıkkale'ye götürdük. Röntgen çekildi ve sonuçlara bakıldı. Boncuk'un rahatsızlığı devam ediyordu. Boncuk'u yeniden Ankara'daki bir hayvan hastanesine götürdük. Beyninde tümör olduğu belirlendi. Şimdi tedavisi devam ediyor. Nereden bakarsanız bin kilometre yol kat ettik. Gözümüz bunların hiçbirini görmüyor. Bir an önce Boncuk'un sağlığına kavuşmasını istiyoruz." diye konuştu.

Tek dileklerinin Boncuk'un sağlığına kavuşması olduğunu vurgulayan Uzun, kedilerini evin bir bireyi olarak gördüklerini, yürüyemediği için büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Muhabir: Özgür Alantor

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ