USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bloomberg ve Türk finans piyasası profesyonelleri bir araya geldi

Bloomberg ve yabancı şirketlerin Türkiye temsilcileri, Bahçeşehir Üniversitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi (BFRC) tarafından düzenlenen panelde bir araya geldi.

Bloomberg ve Türk finans piyasası profesyonelleri bir araya geldi
18-04-2019 14:02
Google News

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin ev sahipliğinde küresel finans piyasalarına Türkiye açısından bakmak ve finansal alanda bir fikir platformu oluşturmak adına 'Medya, Teknoloji, Eğitim ve Global Finanslar' başlıklı bir panel düzenlendi.

Bloomberg tarafından teknik ve eğitim anlamında en donanımlı merkez olarak kabul edilen BAU Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen oturumlara; Bloomberg, Deutsche Securities ve Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın temsilcileri konuşmacı olarak katıldı.

"Eğitim uygulamanın içerisinde verilmeli"

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, üniversite olarak kuruldukları günden bu güne kadar önemli mesafeler kat ettiklerini ifade ederek, dünyadaki eğitim sistemiyle ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Yücel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ