USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Bizim Toptan'dan ilk çeyrekte 3,8 milyon TL net kar

Şirketin ilk 3 ayda elde ettiği satış gelirleri 1,2 milyar TL'ye yükseldi

Bizim Toptan'dan ilk çeyrekte 3,8 milyon TL net kar
29-04-2020 14:38
Google News

Bizim Toptan'ın net karlılığı, Kovid-19'un etkilerine karşılık sene başındaki planlarla uyumlu yönetildi ve ilk çeyrekte 3,8 milyon TL olarak kaydedildi.

Bizim Toptan Satış Mağazaları, bu yılın ilk 3 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

Şirket, tüm dünyayı etkileyen Kovid-19 salgınının meydana geldiği ilk çeyrekte, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tedbirleri alırken, müşterilerinin temel ihtiyaç maddeleri başta olmak üzere tüm ürünlere kesintisiz ulaşması için çalışmayı sürdürdü. Bizim Toptan, bu temel hizmet stratejisiyle yılın ilk çeyreğini finansal planlarıyla uyumlu şekilde tamamladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Bizim Toptan'ın satış gelirleri, yılın ilk 3 ayında 2019'un aynı dönemine kıyasla yüzde 15 artarak 1,2 milyar TL'ye ulaştı. Bizim Toptan'ın organize ve çok kanallı satış yönetimi stratejisiyle tütün ve şeker ürünleri hariç ana kategori satışları ise yüzde 28 arttı.

Bizim Toptan'ın brüt karı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydederek 131 milyon TL'ye yükseldi. FAVÖK tutarı 52 milyon TL olarak gerçekleşerek güçlü ve yeni normal seviyelerini korudu.

Şirketin net karlılığı, Kovid-19'un etkilerine karşılık sene başındaki planlarla uyumlu yönetildi ve 3,8 milyon TL olarak kaydedildi. Bizim Toptan'ın 2020 yılının ilk çeyreğinde sürdürülebilir ve geliştirilebilir büyümeye devam etmesinde, yeni müşteri kazanma ve satış kanallarını geliştirme stratejisi etkili oldu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ