USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Tarih Aralığına Dikkat: Yükseliş Bekleniyor!

Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Tarih Aralığına Dikkat: Yükseliş Bekleniyor!

Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Tarih Aralığına Dikkat: Yükseliş Bekleniyor!
23-09-2024 18:51
Google News

Kripto para birimleri art arda gelen olumlu haberler ile bir yükseliş trendine girmiş gibi görünüyor. Bazı araştırma şirketleri de önümüzdeki aylarda kripto para yatırımcılarını nelerin beklediği ile ilgili raporlarını paylaşıyor. COINTURK adlı kripto para haber sitesinin de son makalesinde bahsettiği gibi 10X Research’de bu firmalardan biri.

Mart - Ekim Arasına Dikkat

Kripto para araştırma ve analiz şirketi 10x Research, Bitcoin’in (BTC) 2024 yılının dördüncü çeyreğinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini bildirdi. Şirketin 9 Eylül’de yayımladığı bir önceki raporunda Bitcoin‘in fiyatı 54 bin 800 dolar seviyesindeydi ve ertesi gün CNBC’de potansiyel yükseliş katalizörleri hakkında görüşlerini paylaştılar. Şirket, önümüzdeki Ekim-Mart dönemi gibi kritik bir zaman diliminde piyasada büyük ve güçlü bir kırılmanın yaşanabileceğine dikkat çekti.

Şirket, 9 Eylül’de yayımladığı raporda Bitcoin’in yükseliş potansiyeline dikkat çekmiş, o dönemde fiyatın 54 bin 800 dolar olduğunu ve bu seviyeden sonra piyasada olumlu sinyaller gördüklerini ifade etmişti. 10x Research, çeşitli kripto paralar için sıkça “alım” sinyali verdiklerini ve yatırımcıların bu süreçte dikkatli olmasını önerdi.

Kripto Para Yatırımcıları Hangi Konularda Dikkatli Olmalı?

Kripto para yatırımcıları için dikkatli olunması gereken bazı önemli konular şunlardır:

  • Piyasa Araştırması: Yatırım yapmadan önce kapsamlı bir piyasa araştırması yapılmalıdır. Farklı kripto para birimlerinin arka planını, teknolojisini ve piyasa performansını değerlendirin.
  • Fiyat Dalgalanmaları: Kripto paralar yüksek volatiliteye (fiyat dalgalanması) sahiptir. Bu dalgalanmalar, yüksek kazançlar kadar büyük kayıplara da yol açabilir.
  • Güvenlik Önlemleri: Kripto para cüzdanlarınızın güvenliğini sağlamak için güçlü şifreler kullanın ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi ekstra güvenlik önlemleri alın.
  • Yatırım Çeşitliliği: Tüm yatırımınızı tek bir kripto paraya yatırmaktan kaçının. Portföy çeşitliliği, riski azaltmaya yardımcı olur.
  • Likitide: Bazı kripto paralar düşük likiditeye sahip olabilir. Bu, yatırımınızı nakde çevirmek istediğinizde zorluklar yaşayabileceğiniz anlamına gelir.

.

.

v

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ