USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Bir grup avukat adliyede yine olay çıkardı

İstanbul Adliyesi’nde savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinin ardından girişlerde avukatların da üstlerinin aranmasına başlanmasına tepki gösteren bir grup, yine olay çıkardı.Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınarak şehit edilmesinin ardından Başs

Bir grup avukat adliyede yine olay çıkardı
03-04-2015 14:01
Google News

İstanbul Adliyesi’nde savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinin ardından girişlerde avukatların da üstlerinin aranmasına başlanmasına tepki gösteren bir grup, yine olay çıkardı.
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınarak şehit edilmesinin ardından Başsavcılık avukatların da girişlerde aranması talimatı vermişti. Aramalara tepki gösteren avukatlar ise polis ve güvenlikçilerle tartışmış, gerginlikler yaşanmıştı. Adliyedeki arama gerginliği bugün de devam etti. Sabah saatlerinden itibaren adliyeye gelen avukatlar, üstlerinin aranmasına tepki göstererek güvenlik görevlileriyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çevik kuvvet ekipleri adliyenin içine çağrıldı. Polis ekipleri, avukatları kalkanlarıyla iterek adliye dışına çıkardı. Yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlilerinin devrilmemesi için X-Ray cihazlarını tuttukları görüldü.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ