USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Bir gecede 30 aracı kundakladılar

İstanbul’da Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde terör örgütü PKK yandaşları park halindeki 30 aracı kundakladı. Araçların yakılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İstanbul’da Sultangazi ve Gaziosmanpaşa...

Bir gecede 30 aracı kundakladılar
27-12-2015 11:32
Google News
İstanbul’da Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde terör örgütü PKK yandaşları park halindeki 30 aracı kundakladı. Araçların yakılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
İstanbul’da Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde terör örgütü PKK yandaşları park halindeki araçları kundakladı.  Edinilen bilgiye göre Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesinde  10 araç kundaklandı. Araçları kundaklanan araç sahipleri, sabah saatlerinde araçlarının kundaklandığını fark edince durumu Sultangazi ilçe emniyet müdürlüğüne bildirdi.
Sultangazi Esentepe Mahallesi 2416 ve 2418 sokaklarında da 10 farklı araç kundaklanarak kullanılamaz hale geldi. Molotof kokteyli atılarak kundaklanan araçlar vatandaşların çabalarıyla söndürüldü.
Emniyet güçleri olay yerinde delil toplayarak faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

ARAÇLARIN KUNDAKLANMASI KAMERADA
Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Mehmet Akif Caddesinde de 10 araç gece yarısı kundaklandı. Araçların yakılması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde zanlıların poşetler içerisinde getirdikleri yanıcı maddeleri araçların üzerine bırakması,  yoldan geçen araç sürücüleri tarafından fark edilmemesi için araçların arasına eğilip gizlenmeleri ve daha sonra yaktıkları meşale ile araçları ateşe vermeleri görülüyor. Araçların ateşe verilmesinin ardından haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri gelmesi ve yanan araçlara tazyikli ve köpüklü su ile müdahale edilmesi de güvenlik kamerasına yansıyor.  İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından ateş söndürülürken araçlar kullanılamaz hale geldi.
Öte yandan kundaklamalarla ilgili Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ