USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Bilic: "Arsenal'i tuzağa düşüreceğiz"

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Premier Lig'in ilk haftsında karşılaşacakları Arsenal'i mağlup edebileceklerini iddia etti. Slaven Bilic; 'Antrenörlük çalışmaları yaparken, metodlarıyla birlikte en çok kendime örnek aldığım isim Arsene Wenger'di. H

Bilic:
08-08-2015 18:03
Google News

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Premier Lig'in ilk haftsında karşılaşacakları Arsenal'i mağlup edebileceklerini iddia etti.

Slaven Bilic; 'Antrenörlük çalışmaları yaparken, metodlarıyla birlikte en çok kendime örnek aldığım isim Arsene Wenger'di. Hala birbirimizle görüşüyoruz, onu yakından takip ediyorum hala. Arsenal, bizim için yalnızca bir rol kulüp değil. Ayrıca, bizim için tarihiyle ve yaptıklarıyla örnek alınası bir kulüp' ifadelerini kullandı.

'TUZAĞA DÜŞÜRECEĞİZ'

Hırvat teknik direktör; 'Büyük takımlar, bazı zamanlarda sezona iyi başlamazlar. Arsenal'in geçen sezon Premier Lig'deki ilk hafta maçını izledim. Crystal Palace'e karşı iyi oynamadılar ama son dakika golüyle kazandılar. O maç Palace'ın çok iyi oynadığını ve en azından 1 puanı hak ettiğini düşünmüştüm. Arsenal önceki sezonlarda da sezona kötü başladı. Biz de tuzağa düşüreceğiz. Arsenal gibi takımlara karşı oynadığınızda, bu maçların çok zor geçeceğini bilirsiniz. Ancak, hayattaki en önemli şey, bu zorluklarla nasıl baş ettiğinizdir aslında.' dedi.

'NE KADAR İYİ OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN...'

Bilic; 'Bazı insanlar, bu tip maçlara bonus gibi bakabilir. Kaybedecek bir şeyimiz yok diye düşünürler. Fakat, bu maç ne kadar iyi olduğumuz göstermek adına bizim için büyük şans. İyi futbol bizim için önemli. Her menajer takımının iyi oynayarak kazandığını görmek ister. Ayrıca, akılcı olmak ve sonuca odaklı bir futbol da tercih etmeniz gerekir' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ