USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız’dan vefat yıldönümünde Alparslan Türkeş klibi

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Ülkücü Hareket’in “Başbuğ”u Alparslan Türkeş’i vefat yıl dönümünde, kendisinin yazıp seslendirdiği özel bir video kliple andı

05-04-2021 03:03
Google News

HABER MERKEZİ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kurucu lideri ve Ülkücü Hareketin “Başbuğ”u Alparslan Türkeş’i, vefatının 24. yıldönümünde özel bir video kliple andı. 

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’IN SESİNDEN ÖZEL KLİP… 

“Ben Alparslan Türkeş, Hilal’e zincir vurulmak istenen günde Zülfikar olan adam…” başlığı altında “Haydar Ali Yıldız” imzsı ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video için Başkan Yıldız daha sonra şöyle dedi: “Vefatının 24. yıl dönümünde #AlparslanTürkeş’i rahmet ve minnetle anıyorum. #ŞiirBeyoğlunda

Uzun yıllar Türk siyasetinde önemli bir rol üstlenen Alpaslan Türkeş’in hayatından önemli kesitlere yer verilen klipte, Başkan Yıldız kendi yazdığı aynı başlık altındaki şiirini seslendirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız’ın sosyal medya hesaplarından "#AlparslanTürkeş”, “#ŞiirBeyoğlunda” etiketleriyle paylaşılan video klip, izleyenleri duygulandırarak o yıllara götürdü.

ERBAKAN İÇİN DE “KLİP” YAPMIŞTI…

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, daha önce de Necmettin Erbakan'ın hayatından önemli kesitlere yer verdiği bir klip hazırlamış, "#ErbakanHaftası2021” etiketiyle paylaşılan klipte, yine kendi yazdığı “Anadolu’nun Toprak Yollarına Fidanlar Diken Adam” isimli şiirini seslendirmişti. 

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ