USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Betonsa, betonun kalitesini Vodafone teknolojisiyle anlık ve uzaktan takip ettiriyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: "Yaptığımız iş birliği ile yapılarda kullanılan betonun sınıfının gerçek zamanlı kontrol edilebilir hale getirilmesini sağladık"

Betonsa, betonun kalitesini Vodafone teknolojisiyle anlık ve uzaktan takip ettiriyor
31-01-2021 13:45
Google News

Yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın hazır beton markası Betonsa, beton üretiminin dijital dönüşümünü sağlamak için Vodafone Business teknolojilerini seçti.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Business, dijital çözümleriyle işletmelere verimlilik ve tasarruf imkanı sunarken, en doğru kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağlıyor.

Vodafone Business ve Betonsa, Türkiye'de bir "ilk" olan projeyle beton sınıfının gerçek zamanlı uzaktan takip edilerek ölçülmesini, raporlanmasını ve dijital ortamda paylaşılmasını sağlıyor. Betonsa bu proje ile kalitesinin sürdürülebilirliğini kanıtlayan ve müşterileriyle paylaşabilen ilk hazır beton firması oldu.

Vodafone Business ve Betonsa'nın güç birliği yaptığı "Smart Beton" projesiyle yapılarda kullanılan betonun kalitesi ve sağlamlığı, telefona yüklenen uygulama ile şeffaf bir şekilde anlık takip edilebiliyor.

Vodafone Business'ın Betonsa'ya sunduğu teknolojik altyapı ile betonun kalitesi, içine yerleştirilen dijital sensörlerle ölçülüyor. Üretilen betonun kalite parametrelerinin sınıflandırılması için birçok veri sistemde kayıt altına alınıyor. Bu kayıtlar, Betonsa'nın müşterileriyle de güvenli bir şekilde paylaşılabiliyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ