USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Beşiktaş'tan dev Ozan paketi!

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde Şenol Güneş'in isteği üzerine transfer çalışmalarına hız verdi. İlk planda ise Ozan Tufan'ı bitirmek var. Bunun için de resmi adımlar dün atıldı. Bursaspor'da forma giyen milli yıldız Ozan Tufan için menajeri Ahmet Bulut'la

Beşiktaş'tan dev Ozan paketi!
07-08-2015 05:33
Google News

Beşiktaş, yeni sezon öncesinde Şenol Güneş'in isteği üzerine transfer çalışmalarına hız verdi.

İlk planda ise Ozan Tufan'ı bitirmek var. Bunun için de resmi adımlar dün atıldı. Bursaspor'da forma giyen milli yıldız Ozan Tufan için menajeri Ahmet Bulut'la bir süredir temasta olan Kara Kartal, oyuncunun transferini bitirmek için resmi teklifini iletti. Daha önce Başkan Fikret Orman, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşüp nabız yoklamıştı.

Bir hafta önceki görüşmede Orman, önce Mustafa Pektemek + bir miktar para, sonra da Necip, İsmail, Ömer'i teklif etmişti. Bursaspor ise 5 milyon euro para ve Cenk Tosun ile Kerim Frei'yi şart koşmuştu.

KİRALAMA FORMÜLÜ DE VAR

Kartal, bu paket anlaşmaya karşı çıkarken yeni bir adım atıldı. Siyah-Beyazlı takım bu kez 3 milyon euro ile başladığı pazarlıklarda para miktarını 5 milyon euroya çıkardı. İsmail Köybaşı ve Necip Uysal teklifi de geçerli. Kartal, sıkı pazarlık için de hazır. Gerekirse bu transfer için para miktarı arttırılacak.

20 yaşındaki Ozan Tufan her bölgede görev yaparken menajer Ahmet Bulut, dün Beşiktaş'ın teklifini Bursaspor'a bir kez daha iletti. Bursaspor'un yanıtına göre transfer şekillenecek. Ayrıca UEFA gözetemi nedeniyle Ozan Tufan transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle gerçekleştirilecek.

5 MİLYONA ALIR 15'E SATARIZ

Kara Kartal'ın bu transferi bitirmek istemesinin en büyük nedeni teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor...

Geçen sezon Bursaspor'a geldikten sonra Ozan Tufan'ın yıldızıın parlatan ve A milli takımda patlama yapmasında büyük katkısı olan Şenol Güneş, 'Orta sahadaki açığımız için en ideal oyuncu. Ayrıca alırsak bizim için büyük yatırım olur. Hiç çekinmeyin. İleride daha iyi paraya satabiliriz de' raporu verdi. Yönetim de bunun için tüm gücüyle bu transferi bitirmek için seferber oldu.

Tek tercihim Beşiktaş

Ozan Tufan, Bursaspor'dan 300 bin TL yıllık transfer ücreti alırken yönetimin yeni teklifini de şimdiye dek kabul etmedi. Açıklamaları nedeniyle 50 bin TL ceza alan genç oyuncu, Şenol Güneş'le yeniden çalışmayı çok isterken yakın çevresine, 'Benim tek tercihim Beşiktaş. Bursa'da kalmayacaksam başka takıma gitmek istemiyorum' dediği öğrenildi.

İspanyollar pusuda

Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Bursaspor'a Ozan Tufan için gelen teklifleri iletirken Beşiktaş'ın dışında 2 İspanyol kulübünün de devrede olduğu öğrenildi. Ahmet Bulut kulüp ismi vermezken Valencia ile Atletico Madrid başta bazı kulüplerin Ozan Tufan için 5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

 

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ