USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Beşiktaş'ta bir 'Zidane'! Çok farklı...

Beşiktaş'ın, Mersin İdmanyurdu ile oynadığı mücadelenin ilk yarısına Oğuzhan Özyakup damga vurdu. Genç oyuncu, Beşiktaş'ın ilk golünde asisti yapıp, 2. golde de asistin asistini yaparken; hücumda siyah-beyazlıların en önemli oyuncusu olarak göze çarptı. G

Beşiktaş'ta bir 'Zidane'! Çok farklı...
17-08-2015 02:34
Google News

Beşiktaş'ın, Mersin İdmanyurdu ile oynadığı mücadelenin ilk yarısına Oğuzhan Özyakup damga vurdu. Genç oyuncu, Beşiktaş'ın ilk golünde asisti yapıp, 2. golde de asistin asistini yaparken; hücumda siyah-beyazlıların en önemli oyuncusu olarak göze çarptı.

Geçtiğimiz sezondan çok farklı görünen 22 yaşındaki futbolcu, özellikle top ayağında iken soğukkanlılığı ve dikine pasları ile takımını rahatlatan, gol pozisyonlarına sokan isim olarak dikkat çekti. Ayrıca karşılaşmada Beşiktaş'ın ilk yarıda en çok koşan ismi, 5.62 kilometre ile Oğuzhan oldu.

Oğuzhan'ın bu performansı Beşiktaş taraftarlarının da dikkatini çekerken, sosyal medyada yetenekli futbolcu için mesaj yağmuru başladı.

DİLMEN: 'ZIDANE ÇALIMLARI ATIYOR'

Öte yandan NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de, Oğuzhan'ın ilk yarıdaki resitalini, 'Türkiye'yi hiç tanımayan bir adam gelse, Oğuzhan için 'Bu adam uzaydan mı geldi' der. Zidane çalımları atıyor. Arkada da gözü var. Cenk'e attırdığı golde vuramazmıydı? Vururdu ama aklına B planı geldi ve Cenk'e pasını verdi. Buraya gelen her oyuncu vurur. Bunu bir de Alex yapardı. 'Şak' diye bıraktı Cenk'e' yorumları ile genç oyuncuyu övdü.

Yetişkin bir Oğuzhan Özyakup 45 dakikada sizi kendine hayran bırakabilir.

— BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU (@recep_akyildiz) 16 Ağustos 2015 Oğuzhan'ın Gücü 109 Olmuş ?? MAŞALLAH

— İBRAHİM ALGÜN (@IbrahimAlgunn) 16 Ağustos 2015 Ozan tufan çarpı 928227392821= OĞUZHAN ÖZYAKUP

— ???ESMANUR (@EsmanurAYAR1903) 16 Ağustos 2015

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ