USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ta yeni prim ve ceza sistemi

Beşiktaş Yönetimi, hem takım içerisinde disiplini sağlamak hem de Beşiktaş imajını korumak için sezon öncesinde futbolculardan imza aldı

Beşiktaş'ta yeni prim ve ceza sistemi
10-09-2015 09:33
Google News

Yeni sezon prim sisteminde değişikliğe giren Beşiktaş Yönetimi, hem takım içerisinde disiplini sağlamak hem de Beşiktaş imajını korumak için sezon öncesinde futbolculardan imza aldı. Prim ve ceza sistemini oyuncularına deklare eden Kartal, bu konuda taviz vermeyecek.

Basına verilecek demeçlerden, saha içi ve özel yaşamdaki davranışlara kadar çeşitli uyarıların yer aldığı kağıdı imzalayan oyuncular, verilen sözleri tutmaması durumunda sözleşmesinin yüzde 1’inden yüzde 10’una kadar ceza ödeyecek. Maç başı prim yerine sezon sonunda şampiyon olmaları durumunda prim alacak olan futbolcular, yönetimle yaptığı anlaşma gereği, basına daha dikkatli konuşacak.

Siyah-beyazlı oyuncular ayrıca saha içerisinde centilmenliğe aykırı takımı zor durumda bırakacak davranışlardan da kaçınacak. Başkan Fikret Orman’ın özellikle camialar arasında nifak tohumu ekilecek davranışlardan kaçınılmasını özellikle istediği ortaya çıktı.

Menajerden uzak dur!

Cenk Gönen’in Galatasaray’a gitmesi nedeniyle üçüncü kaleciliğe Veysel Sapan’ı getiren Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyet, genç kaleciden çok umutlu... Karakteriyle hem altyapıdaki hocalarının, hem de A takımdaki antrenörlerin gözbebeği olan genç yeteneğin üzerinde duran Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyu menajerlerden korumak için kanatları altına aldı.

Menajerleri kulübün alt yapısından uzak tutmak için Veysel gibi yetenekleri uyaran Beşiktaş Yönetimi, Veysel’i 18 yaşına kadar himayesi altında tutmaya çalışacak.



dikgazete.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ