USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'a "merkez"den müjde üstüne müjde

Beşiktaş Veli Kavlak'tan sonra orta sahadaki bir başka yıldızı olan Tolgay Arslan'a da kavuşuyor

Beşiktaş'a
20-12-2015 07:37
Google News

Beşiktaş, Veli Kavlak’tan sonra Tolgay Arslan’a da kavuşuyor.

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kardemir Karabükspor maçında 9 ay sonra formasına kavuşan Veli’nin ardından sezon başı kampında çapraz bağları kopan Tolgay da bugün kadroya katılacak.

Takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya hazır olmasına rağmen, teknik heyet ve kulüp doktorları, Tolgay’ın kısa bir süre daha bireysel çalışmasına karar verdi. Siyah­beyazlı taraftarların dönüşünü dört gözle beklediği başarılı futbolcunun, Antalya kampında takımla çalışacağı öğrenildi.

Dizinden geçirdiği başarılı operasyonun ardından yaklaşık 6 aydır Almanya’da özel çalışmalar yapan Tolgay’ın sahalara dönmesi sezonun ikinci yarısında Şenol Güneş’in elini bir hayli rahatlatacak.

Müjdeyi verdi

Tolgay Arslan takıma katılmak için dün Almanya’dan ayrıldı. Havalimanından bir fotoğraf paylaşan yıldız futbolcu, “İstanbul’a yolculuk. Yavaş yavaş takıma döneceğim” ifadelerini kullandı.

22 maçta 2 gol

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında 450 bin euro bonservis bedeli karşılığında Hamburg’dan transfer ettiği Tolgay Arslan, siyah­beyazlı formayı 22 resmi maçta giyerken 2 gole imza attı.



dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ