USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Bem-Bir-Sen basın ödülleri sahiplerini buldu

İhlas Grubuna 3 ödül birden! Bem-Bir-Sen tarafından düzenlenen 9. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri töreninde İhlas Grubu 3 ayrı dalda ödüle layık görüldü.

Bem-Bir-Sen basın ödülleri sahiplerini buldu
11-01-2019 03:02
Google News

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın katılımıyla Bem-Bir-Sen tarafından düzenlenen törende İbrahim Keresteci Basın Ödülleri sahipleri buldu. Törene TBMM Başkanı Yıldırım'ın yanı sıra, gazeteciler, sendika üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasında basının duruşu çok büyük katkı sağlamıştır”

Ödül töreninde konuşan TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, şunları söyledi:

“Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bu sabah meclisteki gazetecilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Çalışan gazeteciler gününü tüm gazetecilerin tebrik ektik.

Gazetecilik mesleğine yasal bir zemin kazandıran, onların sosyal haklarını güvence altına alan 212 sayılı kanun 58 yıl önce çıktı ve yürürlüğe girdi. O günden bu yana 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor.

Bu arada mesleklerindeki başarıları sebebiyle ödüle değer görülen basın mensuplarını tebrik ediyorum. Basın deyip geçmeyelim, onlarsız da olmayalım.

Basınla çok geçmişte muhabbeti olmuş, tatlı, biraz da buruk hatıraları olan birisi olarak söylüyorum.

Meslek hayatları boyunca çok okunan, ya da günümüzün dijital tabiriyle çok tıklanan haber, araştırma, makale, mülakata daha nice yıllar imza atmalarını diliyorum.

15 Temmuz alçak darbe girişiminin def edilmesinde şüphesiz Cumhurbaşkanımızın liderliği o zaman 65. Hükümet, aziz milletimiz, ülkeye bayrağa ezana sahip çıkması, ama onun yanı sıra medyanın basının o gece çok güzel bir duruş sergilemesidir.

Durumdan vazife çıkartarak teröristlere alçaklara karşı tek yürek tek yumruk olması bu alçak girişiminin bastırılmasına çok büyük katkı sağlamıştır.”

Törende televizyon, gazete, haber ajansı radyolar ve internet portallarından oluşan 27 kuruma, “çalışma hayatının, kamu sendikacılığının ve sivil toplum örgütlerinin gelişimine sağladıkları katkı” dolayısıyla ödül verildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ