USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

'Bebeksi cilt bakımı' ile cilt kusurları düzeliyor

Cilt bakım uzmanı Özlem Aksünger, 'bebeksi cilt bakımı' olarak bilinen cilt kusurlarını birkaç seansta düzelten uygulamanın faydalarını anlattı. Bebeksi cilt bakımını uygulayan ünlü oyuncu Wilma Elles, “Uygulama kırmızı damarları yok ediyor inanılmaz” dedi. Aksünger is

'Bebeksi cilt bakımı' ile cilt kusurları düzeliyor
29-03-2019 23:02
Google News

Estetik ve cilt bakımında uygulanan yöntemler yıllar geçtikçe farklı boyutlar kazanıyor. Her geçen gün yenilenen cilt bakım trendlerine bir yenisi daha eklendi. Bebeksi cilt bakımı olarak bilinen cilt kusurlarını birkaç seansta düzelten cilt bakımını uygulayan ünlü oyuncu Wilma Elles, “Türkiye'nin her yerinden insanlar buraya bebeksi cilt bakımı yaptırmaya geliyor. Uygulama kırmızı kılcal damarların geri çekilmesini sağlıyor, kırmızı damarları yok ediyor inanılmaz” diye konuştu.

Bebeksi cilt bakımının doğal güzelliği ön plana çıkardığını söyleyen cilt bakım uzmanı Özlem Aksünger, “Gerçekten tüm sağlık problemlerini yok eden bitkisel bir formül keşfettik, Wilma Hanım'da da denedik. Wilma Hanım'da onayladı doğal güzelliği” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ