USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Başkurtistan lideri Habirov: Türkiye ile ticari işbirliğimiz meyvelerini veriyor

Rusya Federasyonu’na bağlı Başkortostan Cumhuriyeti lideri Habirov, Türkiye ile ekonomik ve ticari işbirliğinin meyvelerini verdiğine dikkat çekti

Başkurtistan lideri Habirov: Türkiye ile ticari işbirliğimiz meyvelerini veriyor
10-12-2020 06:11
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'ya bağlı Başkorostan Cumhuriyeti lideri Radiy Habirov, Türkiye ile ticari ekonomik ilişkilerinin kendi meyvelerini verdiğini kaydetti.

Başkortostan Cumhuriyeti başkenti Ufa'da "Uluslararası İş Dünyası Haftası: 2020" etkinliği düzenlendi. dikGAZETE de söz konusu uluslararası etkinliğin medya sponsorlarından biri olarak panodaki yerini aldı.

Dev etkinlikte konuşan Habirov, Türkiye ile ticari ekonomik ilişkilerini değerlendirdi. Habirov, "Türk iş dünyası geleneksel olarak bölgemizde her zaman faaliyet gösteriyor. Efes fabrikası Başkortostan'da çalışıyor. Bir Türk şirketi en büyük yatırım anlaşması çerçevesinde Vostoçnıy Vyezd (Doğu çıkışı) projesi üzerinde çalışıyor.

TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİMİZ DE ZAMANLA KENDİ MEYVELERİNİ VERECEK

Bugün ikili ilişkilerimizi ciddi şekilde artırdık. Ziyaret sayısı, iletişim, ticari teklifler önemli ölçüde arttı. Ve zamanla başarı getirmeye başlayacak. Temsilciliğimiz İstanbul'da çalışmaya başladı. Henüz resmi olarak açmadık ama şimdiden çalışıyor. Bunun da zamanla meyve vereceğini düşünüyorum” dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ