USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Başkent'te gece yaşanan göçüğün boyutu gündüz ortaya çıktı

Ankara'da gece iki binanın toprak kayması nedeniyle tahliye edilmesinin ardından olayın boyutu gündüz daha net şekilde ortaya çıktı.

Başkent'te gece yaşanan göçüğün boyutu gündüz ortaya çıktı
18-01-2019 15:02
Google News

Mamak ilçesi Fahri Korutürk Mahallesi 877. Sokak'ta bir apartmanın üzerine üst sokakta bulunan başka bir apartmanın istinat duvarı çökmüştü. Gece yaşanan olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, mahalle sakinleri durumu polis, itfaiye ve belediye ekiplerine bildirmişti.

Ekipler her iki binada bulunan vatandaşları da tahliye etmişti. Binalara giriş çıkış yasaklanırken, sabah çekilen görüntüler olası bir facianın boyutunu gözler önüne serdi. İstinat duvarı çöken binanın temelinin altının boşaldığı ve kolonlarının kırıldığı görüldü. Üzerine istinat duvarı yıkılan binada ise büyük hasar meydana geldiği gözlendi. Tahliye edilen bina sakinleri, hasarlarının karşılanması ve mağduriyetlerinin kısa zamanda giderilmesi için Mamak Belediyesine başvurdu. Güvenlik amacıyla tahliye edilen bina sakinleri, birinci dereceden yakınları ve akrabalarının evlerine sığındı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ