USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Basın İlan Kurumu, şimdi de “Sevgili” tartışmasıyla çalkalanıyor

Gazeteci Mustafa Diken, Basın İlan Kurumuna yönelik salvolarını sürdürüyor. Diken bu sefer de kurumda "sevgili tartışması"na dikkat çekti.

Basın İlan Kurumu, şimdi de “Sevgili” tartışmasıyla çalkalanıyor
23-10-2017 19:46
Google News

Gaziantepli gazeteci Mustafa Diken, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca’nın "yeğeninin sevgilisi”ni sınavsız olarak kadroya aldığını iddia etti.

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem’e sosyal medya hesapları Facebook ve Twitter üzerinden seslenen Gaziantep GAP Gazetesi sahibi gazeteci Mustafa Diken, BİK Genel Müdürü Yakup Karaca’nın yeğeninin sevgilisini, usülsüz olarak kadroya geçirdiğini kaydetti.

"KAMUDA İŞE GİRMEK İÇİN AKRABA MI OLMAK GEREKİYOR?”

Gazeteci Mustafa Diken, BİK Yönetim Kurulu başkanı Adnan Ertem’e hitaben bazı isimlere de dikkat çekerken kurumun kimlerin hangi görevde olduğunu da hatırlattı.

Diken, aynen şunları ifade etti:

"Ey Adnan Ertem!
Bu genel müdür olacak Yakup Karaca seni yine kandırmış. 
Öz yeğeninin sevgilisi İrem Uprak’ı tüm hukuku altüst ederek Bilgi İşlem Servisinde önce geçici işe alıp ardından kadroya geçirdi. 
Ey T.C. Vakıflar Genel Müdürü ve BİK Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ertem!
Kamuda kadrolu işe girmek için bir Genel Müdürün yeğeni ile sevgili mi olmak gerekiyor? Tekirdağ’daki Tuba da Yakup’un öz yeğeni. İstanbul Şube’deki Yavuz Durali de Yakup’un akrabası.
Binlerce genç işsiz KPSS sınavından yüksek puan alıp kamuya atanmayı beklerken kadrolu olarak devlette çalışmak için Genel Müdürlerin akrabası mı olmak gerekiyor? Veya akrabalarıyla flört mü etmek gerekiyor?
İrem Uprak, Yakup’un öz yeğeniyle Basın İlan Kurumu’na girmeden önce çıkıyordu.”

“TÜM KURUM BUNU KUNUŞUYOR…” 

Gazeteci Diken, daha sonra Basın ilan Kurumu’ndaki bazı gurupların planını da deşifre edeceğini iddia ederek şunları söyledi:

"Ey Adnan Ertem!
Bana inanmıyorsan Murat Arslanoğlu’nu sarı gömlek giydiği gün yanına çekip sorguladığın gibi İrem’i de Cuma günü Yönetim Kurulu toplantısından önce sorgulasana. Yakup’un yeğeni ile nasıl bir ilişki sayesinde kuruma Yakup onu kadrolu almıştır, İrem bunu sana açıklasın. Tüm Basın İlan Kurumu bunu konuşuyor, senin haberin yok sanırım.
Yakın bir zamanda Basın İlan Kurumu’nda sinsice Adnan Ertem’in önüne sunulacak TERFİ listesiyle ilgili Kemalist, Gezici ve FETÖ’cü alçakların planını deşifre edeceğim.”

"TERFİ LİSTESİ, GEZİCİ VE AK PARTİ DÜŞMANLARINDAN OLUŞMAKTA…"

Sosyal Medya hesabı Facebook üzerinden Basın İlan Kurumu yöneticilerine yönelik iddialarını dile getiren Mustafa Diken, bir önceki resimle de desteklediği mesajında ise Genel Müdür Yakup Karaca’yı hedef alarak özetle şunları kaydetti:

“… Yakup! Yine neyin peşindesin? Ulufe gibi Kemalist Gezicilere dağıttığın ŞEFLİK kadroları (11 adet) yetmedi şimdi de Reis düşmanı Ak Parti aleyhine çalışan şerefsizleri yine mi yükselteceksin? 

… Abin İbrahim Karaca, Albayraklara rica edip ... Reis’in imzasıyla Genel Müdür yaptı. Sen ise yediğin kaba pisleyip sayende ve imzasıyla koltukta oturduğun Reis’e hakaret eden ve onun aleyhinde çalışan vatan haini Gezici pezevenkleri bu hafta 13 Ekim’de yapılacak Yönetim Kurulu’nda yükseltmeyi planlıyorsun.

Ey Adnan Ertem! CHP’li Ziya Sonay’ın damadı Cem Elçin’in sinsice Yakup amelesini ikna ederek oluşturduğu TERFİ listesi tıpkı Reis’e hakaret eden Murat Arslanoğlu gibi Gezici ve Ak Parti düşmanı kişilerden oluşmaktadır.
Ey Adnan Ertem! Biraz uyanık ol. Yakup ve Cem seni kandırıyor. Yakup’un, Cem’in, Nail’in, İdris’in seni 06 VGM plakasıyla geldiğin araçtan inip ellerini bağlayarak karşılamalarına aldanma. …

(...)

Yakup, Cem’le işbirliği yaparak Basın İlan Kurumu’nda öyle bir sinsi ve gizli yapılanmaya girmiş ki; Reis’e hakaret eden Kemalist Geziciler şu anda kurumda kral gibi.
Adnan Ertem! Bu hafta Yönetim Kurulu’nda terfi ettireceğin kişilerin kim olduğunu detaylarıyla, twitter paylaşımlarıyla ifşa edeceğim. O yüzden terfi listesinden Gezici-Kemalistleri ayıkla.”

:

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ