USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Başbakan Davutoğlu, Alman mevkidaşıyla görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu’nun talebi üzerine Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel...

Başbakan Davutoğlu, Alman mevkidaşıyla görüştü
23-03-2016 22:46
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu’nun talebi üzerine Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki Başbakanın, Türkiye ve Belçika’da gerçekleştirilen hain terör saldırılarını bir kez daha kınadığı ve terörizmle mücadeleyi işbirliği içerisinde kararlılıkla sürdürmenin önemini vurguladığı öğrenildi.
İki Başbakan görüşmede, 18 Mart’ta Brüksel’de gerçekleştirilen Türkiye-AB Zirvesi’nde mutabık kalınan anlaşma çerçevesinde ilerleyen göç alanındaki işbirliğini değerlendirdi. Gerek düzensiz göçün ortaya koyduğu tehditlerin bertaraf edilmesi, gerek savaştan kaçan masum insanların hayatlarını kaybetmesinin önüne geçilmesi bağlamında anlaşmanın büyük bir fırsat ortaya koyduğunu dile getiren iki Başbakan, tüm tarafların işbirliğini dayanışma ruhu içerisinde sürdürmesi gerektiğinin altını çizdiler.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ