USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Başakşehir Müzik Akademisi Orkestrası'nın yıl sonu konserine yoğun ilgi

Başakşehir Belediyesi Müzik Akademisi Orkestrası'nın yıl sonu konseri yoğun katılımla Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Başakşehir Müzik Akademisi Orkestrası'nın yıl sonu konserine yoğun ilgi
13-06-2019 14:37
Google News

Başakşehir Belediyesi Müzik Akademisi Orkestrası'nın yıl sonu konseri, Başakşehir Emin Saraç (BES) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 90 öğrenciden oluşan orkestranın şefliğini Guinness rekorlar kitabına "Dünyanın en hızlı keman virtüözü" olarak giren ve geçen yıl Cumhurbaşkanlığı tarafından "En başarılı müzisyen" ödülüne layık görülen Muhammed Yıldırır üstlendi.

Açılışta 90 kişilik ekiple sahne alarak çok sayıda eseri seslendiren öğrenciler, sanatseverlerin beğenisini topladı. Öğrencilerin sahne aldığı gece sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Program kapsamında ayrıca Başakşehir'deki bilgi evleri ile Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) öğrencilerinin ebru, kara kalem ve yağlı boya eserlerinden oluşan yıl sonu sergisi de açıldı.

Sergide, 120 resim, 40 ebru sanatı sergilendi. Sergiye ve öğrencilerin sahne aldığı konsere Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ