USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Barzani Davutoğlu’nu aradı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak, Ankara’da vuku bulan menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti....

Barzani Davutoğlu’nu aradı
19-02-2016 20:07
Google News
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak, Ankara’da vuku bulan menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.
Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu telefonla arayarak, Ankara’da vuku bulan menfur terör saldırısını kınadıklarını, Türkiye ile tam dayanışma içerisinde olduklarını ifade etti.
Başbakan Davutoğlu’nun, Barzani’ye teşekkür ettiği bu saldırının sadece Türkiye’ye değil, aynı zamanda IKBY’ye de yönelik olduğunu, Türkiye’nin terörizmle mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini bu çerçevede, IKBY ile başta PKK olmak üzere terörizmle mücadeledeki işbirliğinin sürdürüleceğini belirttiği ifade edildi.
Görüşmede ayrıca, bölgesel gelişmelerin de ele alındığı belirtildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ