USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Turhan: 'Havalimanı kargo ve e-ticaretin merkez üssü olacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Boğaziçi Üniversiteliler Derneğinin girişimiyle İGA ve Türk Hava Yollarının desteğiyle düzenlenen ‘İstanbul Havalimanı Ekonomisi: Gelecek ve Fırsatlar Paneli'ne katıldı. Bakan Turhan konuşmasında, "İstanbul Havalimanı kargo ve

Bakan Turhan: 'Havalimanı kargo ve e-ticaretin merkez üssü olacak'
04-05-2019 18:52
Google News

Boğaziçi Üniversiteliler Derneğinin girişimiyle İGA ve Türk Hava Yollarının desteğiyle düzenlenen panele Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

'İstanbul Havalimanı Ekonomisi: Gelecek ve Fırsatlar Paneli'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2003 yılından itibaren yürüttüğümüz hava ulaşım politikaları ve faaliyetleriyle, dünyada en hızlı gelişim gösteren ülkelerden biri haline geldik. Bugün ülkemiz, özellikle de İstanbul, dünyanın en büyük küresel transit merkezlerinden biri haline gelmiştir. Bu nedenle bugüne kadar yaptığımız havacılık yatırımı 56 milyar TL'yi buldu. Yeni havalimanları yaptık. Atıl havalimanlarını yeniden sivil havacılık sektörüne kazandırdık. Yüksek kapasiteli modern terminaller inşa ettik ve her yeri bilgi ve iletişim teknolojisiyle donattık. Yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ