USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bakan Soylu: Bugün bizim karşımızdaki ittifak bilesiniz ki şer ittifakıdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bugün bizim karşımızdaki ittifak bilesiniz ki şer ittifakıdır. HDP tarafından resmen güdülmektedir. Hiç kimse yerel seçim diye kıvırmasın. HDP, bal gibi bu şer ittifakının içerisindedir” dedi.

Bakan Soylu: Bugün bizim karşımızdaki ittifak bilesiniz ki şer ittifakıdır
11-02-2019 06:02
Google News

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Teşkilatlarla Buluşma” programı kapsamında Yenimahalle'de programa katıldı.

Afitab Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Bakan Soylu, “Biz yıllardır darbelerle terbiye edilmekten sıkıldık ve biz yıllardır gazete manşetleriyle birtakım ülkelerin, birtakım diplomatların, emekli generallerin açıklamalarıyla tehdit edilmekten hep birlikte sıkıldık.

Darbe anayasalarının kurduğu kurumlardaki ne üdüğü belli olmayan adamların kendi küçük akıllarınca siyaseti terbiye etmeye kalkmasından, siyaseti terbiye etmek istemesinden hep birlikte sıkıldık” dedi.

Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ezanımızla uğraşılmasından, kılık kıyafetimizle uğraşılmasından, çalışan, emek veren insanımızın 'çobanın oyuyla benimki bir mi?' diye aşağılanmasından hep birlikte sıkıldık. Dost ve müttefik ülke diye Dünya'da sadece bir tane ülkenin bize pazarlanmasından sıkıldık. PKK'dan sıkıldık.

Bu ülkede istihbarat teşkilatlarının ortaya koyduğu fitnelerden, alevi kardeşlerimiz üzerinden, Kürt kardeşlerimiz üzerinden, iddialar üzerinden bu ülkenin bölünmesine, kardeş kanı akıtılmasına çalışılmasından, bu tezgahlardan, bu oyunlardan ve Türkiye üzerine kurulan bu kumpaslardan hep birlikte sıkıldık.

Bu ülkeyi bütün uluslararası anlaşmalara dahil edip bizim kırmızı bültenle aradığımız teröristlerin güya dost ve müttefik ülke dediğimiz ülkelerde oturum hakkı almasından, onların neredeyse o ülkenin ev sahibi gibi muamele edilmesinden sıkıldık.”

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ