USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Bakan Selçuk: 'Biz dünyayla rekabet ediyoruz, yarışıyoruz'

Antalya'da il milli eğitim müdürleriyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Hedefimiz bir şehri memnun etmek değil. Bir şehirdeki ebeveynlerin eğitimden mutlu olmalarını sağlamak değil. Bizim hedefimiz Türkiye içinde belli bir noktaya gelmek değil. Biz dünyayla reka

Bakan Selçuk: 'Biz dünyayla rekabet ediyoruz, yarışıyoruz'
29-01-2019 15:02
Google News

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya'da bir otelde il milli eğitim müdürlerinin katılımıyla düzenlenen ‘MEB 2023 Eğitim Vizyonu ve Değişimi Yönetmek Çalıştayı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan ve 2023 Eğitim Vizyonu'nda gösterilen hedeflerin aslında Türkiye Cumhuriyeti'nin hedefleri olduğunu ifade eden Bakan Selçuk, vizyonun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüyen tüm alanlarda devam eden çalışmaların bir parçası olduğunu kaydetti.

"Tek bir beynin hareketiymiş gibi gerçekleştirilerek yapılabilecek bir iş"

Eğitim içeriğini ve işlemlerini ekonomiden ve demokrasiden ayrı görmediklerine dikkat çeken Bakan Selçuk şöyle konuştu: "Birlikte iç içe geçmiş bir vücut olarak değerlendiriyoruz. Bundan dolayı da meseleyi çok daha geniş bir perspektifte, çok daha küresel bir perspektife ele alma zaruretimiz var. Bu manada burada planladığımız, düzenlediğimiz, yapacağımız inşallah gerçekleştireceğimiz bu çalışma bütün milli eğitim müdürü arkadaşlarımızın, teşkilattaki kıymetli mesai arkadaşlarımızın aynı dili konuşmak ve duyguyu paylaşmak konusunda bir fırsatı olarak görüyoruz.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ