USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bakan Gül: 'Şiddetin, terörün övülmesi asla masum görülemez asla müsamaha edilemez'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Terör propagandasının, şiddet kışkırtmasının ve nefret dilinin itibar ve koruma göreceği hiçbir yer hiçbir alan bulunmamalıdır. Dijital alan olsun sosyal alan olsun sosyal medya olsun hiçbir yerde şiddetin, terörün övülmesi asla masum görülem

Bakan Gül: 'Şiddetin, terörün övülmesi asla masum görülemez asla müsamaha edilemez'
28-01-2019 16:32
Google News

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve Gazi Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Veri Koruma Günü Konferansı'nda konuştu.

Verilerin korunması mahremiyetin önemi hususundaki etkinliklerin toplumda farkındalığın oluşması açısından çok önemli faaliyetler olduğunu belirten Gül, bu tür faaliyetlerin toplumda sosyal bilincin artmasına çok önemli katkılar sunacağını aktardı. E -devlet uygulamalarıyla kamu hizmetlerinin hız ve standartlarının değiştiğini söyleyen Gül, "Bugün artık adli sicil belgesi almak üzere ister kamuda görev almak için ister seçimler var yakında siyasi partiden aday olmak isteyen bir kişi sabıka kayıtları eskiden adliyelerin önünde kuyrukların oluştuğu bir işlemken günlerimizi alırken bugün tek tuşla saniyeler içerisinde adli sicil belgesini almamız imkan dahilinde olmuştur” açıklamasında bulundu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ