USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Bakan Çelik sahurunu Priştine’de yaptı

Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesi ve Prizren İslam Birliği tarafından Prizren’de verilen iftara katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, sahurunu Kosova'nın başkenti Priştine’deki Ramazan çadırında yaptı.

Bakan Çelik sahurunu Priştine’de yaptı
26-06-2016 11:37
Google News

Her akşam 2 bin kişiye iftar veren İstanbul Eyüp Sultan Vakfı tarafından kurulan çadırda sahurunu yapan Bakan Faruk Çelik ve beraberindeki heyete, çadırda verilen iftarlar hakkında bilgi verildi. Eyüp Sultan Vakfı Balkanlar Koordinatörü İskender Yanovalı, Bakan Faruk Çelik, Kosova temaslarında kendisine eşlik eden Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç ve beraberindeki heyete, Eyüp Sultan Vakfı tarafından Priştine’de 10 yıldan bu yana iftar çadırı kurulduğunu, çadırda binlerce kişinin Ramazan bereketinden yararlandığını söyledi.

Bakan Faruk Çelik, çadır içinde tulumba tatlısının yapılışını ilgiyle izledi. Bakan Çelik, iftarların insan arasında manevi değerleri güçlendirdiğini belirtti.

Kosova böreğinin ikram edildiği sahura, Kosova kurum ile kuruluş ve Türkiye’nin Kosova’daki kurum ile kuruluş temsilcileri katıldı.

ERCAN KASAP

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ