USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Bakan Çavuşoğlu: 'Irak topraklarından tüm terör örgütlerinin temizlenmesi gerekiyor'

Temaslarda bulunmak üzere Irak'a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sadece DEAŞ değil PKK gibi diğer terör örgütlerine karşı da ortak mücadele etmek için hazırız. Irak topraklarından tüm terör örgütlerinin temizlenmesi gerekiyor" dedi.

Bakan Çavuşoğlu: 'Irak topraklarından tüm terör örgütlerinin temizlenmesi gerekiyor'
28-04-2019 15:12
Google News

Temaslarda bulunmak üzere Irak'a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Muhammet El Hekim ile gerçekleştirdiği ikili görüşmeden sonra mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında ikili ilişkilerin geliştirilmesine yönelik açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Irak'ın yeniden inşası ile ilgili kurulan komisyon çalışmalarına Türk firmaları da katılmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda Irak'ta meydana gelen sel felaketi hakkında da konuşan Çavuşoğlu su probleminin çözümü için birlikte çalışılması gerektiğini belirtti. Çavuşoğlu, “Su yönetimi konusunda birlikte çalışmamız lazım. Bunu başarabilirsek kurak olduğu yıllarda da çok olduğu yıllarda da sorun yaşamayız. Bu konudaki tecrübelerimizi Iraklı kardeşlerimiz ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ