USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Çavuşoğlu: 'Bunun arkasında PKK olduğunu biliyoruz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın kuzeyinde yaşanan provokasyon girişimiyle ilgili, “Yerel halkı kışkırtmaya başladılar. Bunun arkasında PKK'nın olduğunu biliyoruz. Dün akşam, Barzani ile telefon görüşmemizde gerekli önlemleri aldıklarını söylediler” dedi

Bakan Çavuşoğlu: 'Bunun arkasında PKK olduğunu biliyoruz'
27-01-2019 20:12
Google News

Antalya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir haftadır Antalya'da üst üste hortum, fırtına ve yağmurun etkili olduğuna değinen Bakan Çavuşoğlu, “Epey hasara yol açtı. 50-60 yıl kalın güçlü duran çam ağaçlarını bile kökünden değil de kırıldığını gördük. Dün havalimanında da hortum oldu. 2 vatandaşımızı kaybettik. Bir kızımız kayıp annesi hastanede yatıyor, dün kendisini ziyaret ettik.

Antalya'nın doğu tarafında sel felaketleri oldu. Tüm bölgede hasar tespiti yapıyoruz. Bunları telafi ederiz. Allah böyle bir felaketi bir daha göstermesin diyoruz. Ben doğma büyüme Alanyalıyım. Çocukluk günlerimde hatırlıyorum böyle 40 gün durmadan yağmur yağardı arada açardı. Ama son 2 senedir özellikle Antalya'nın batısında Finike, Kumluca, Demre'de yağmurla beraber hortumda olmaya başladı. İnşallah yaraları saracağız” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ